Value & Friends söker senior redovisningskonsult till Skellefteå och Umeå.

Vad kul att just du läser den här annonsen. Kanske för att du är nyfiken på en byrå som verkligen sätter kunderna i fokus. För vi vill tillföra värde till våra kunder. Värde i form av goda råd, smarta tjänster och praktisk hantering. Vi vill vara så nära och enkla att våra kunder vänder sig till oss först. Value. And friends. Och det är här du kommer in. För du är en erfaren redovisningskonsult som känner dig trygg och engagerad i din roll, men vill fortsätta utvecklas i ett företag med ett starkare fokus på långa relationer, såväl med kunder som medarbetare. Som känner att du har mycket att ge i våra kunders utveckling. Och i vår egen. Du är varmt välkommen till en byrå med ett namn som faktiskt betyder något.

Om tjänsten

Som redovisningskonsult hos Value & Friends arbetar du i en platt organisationsstruktur med en färgstark kultur och goda möjligheter att påverka din egen karriärsutveckling.  Du är engagerad och social och har lätt för att ta nya kontakter, skapa relationer och få förtroende. Som en stark kugge i vårt kunniga team känner du dig bekväm i självständigt arbete med stort eget ansvar och eget initiativtagande, är villig att investera tid och engagemang i ditt arbete och dina relationer för att trivas i rollen som ett värdefullt bollplank för våra kunder.

Förutom allt det formella så har du en öppen personlighet, tycker om företag och företagare, är flexibel och serviceorienterad, ser möjligheter samt har nära till glädje och skratt.

Vi längtar efter din ansökan!

Fakta om tjänsten

 

Yrkeserfarenhet: 5+ år

 

Start: Enligt överenskommelse

 

Omfattning: Heltid

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

 

Ort: Skellefteå & Umeå

 

Sista ansökningsdatum: Rekrytering sker löpande

Kontakt:

Skellefteå
– Katrin Johansson
Umeå
– Nicklas Pohjanen
Sök tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev till Katrin Johansson. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta henne.