Om Value & Friends

Den personliga affärsbyrån.

Vår passion är företag och företagare. Att få bidra till utveckling. Det har vi brunnit för ända sedan starten 1984. Vår målsättning har alltid varit att göra våra kunders vardag både enklare och lite trevligare. Det handlar om hjälp med alla möjliga typer av affärsstöd som t ex bokföring, skatter och lönehantering men också affärsutveckling. Vi hjälper också företagare med mer komplicerade affärer som vid ägarskiften av företag eller kommersiella fastigheter.

Men det handlar också om att vi lyssnar, att vi är genuint intresserade. Vi på Value & Friends vill alltid arbeta nära dig som kund. Vi vill vara ett bollplank som både lyssnar och för människor närmare varandra. Många som vänder sig till oss gör det eftersom de vill ha en långsiktig partner som ser företagarens helhet, som inkluderar såväl företaget som familjen och framtiden. De värdesätter ett avslappnat sätt och värdesätter tillgänglighet och lojalitet högre än högtravande och invecklade sifferdiskussioner. Våra råd ska alltid vara enkla att förstå och som kund ska du vara trygg i vetskapen att vår erfarenhet och branschkunskap maximerar företagets möjligheter att fortsätta utvecklas. 

Vill du bli kund hos oss? Eller vill du kanske börja jobba hos oss? Hör av dig och låt oss lära känna varandra lite bättre!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Prenumerera och få reda på mer om oss och allt som händer i vår värld!