Jobba hos oss

Just nu ser vi fram emot att välkomna fler medarbetare hit till oss – här nedan kan du läsa mer om våra lediga tjänster.

Value & Friends söker erfaren redovisningskonsult till Skellefteå

Vad kul att just du läser den här annonsen. Kanske för att du är nyfiken på en byrå som verkligen sätter kunderna i fokus. För vi vill tillföra värde till våra kunder. Värde i form av goda råd, smarta tjänster eller praktisk hantering. Och vi vill vara så nära och enkla att våra kunder vänder sig till oss först. Value. And friends. Och det är här du kommer in. För du är en erfaren redovisningskonsult som känner dig trygg och engagerad i din roll, men vill fortsätta utvecklas i ett företag med ett starkare fokus på långa relationer, såväl med kunder som medarbetare. Som känner att du har mycket att ge i våra kunders utveckling. Och i vår egen. Du är varmt välkommen till en byrå med ett namn som faktiskt betyder något.

Om tjänsten

Som redovisningskonsult hos Value & Friends arbetar du i en platt organisationsstruktur med en färgstark kultur och goda möjligheter att påverka din egen karriärsutveckling.  Du är engagerad och social och har lätt för att ta nya kontakter, skapa relationer och få förtroende. Som en stark kugge i vårt kunniga team känner du dig bekväm i självständigt arbete med stort eget ansvar och eget initiativtagande, är villig att investera tid och engagemang i ditt arbete och dina relationer för att trivas i rollen som ett värdefullt bollplank för våra kunder.

Förutom allt det formella så har du en öppen personlighet, tycker om företag och företagare, är flexibel och serviceorienterad, ser möjligheter samt har nära till glädje och skratt.

Vi längtar efter din ansökan!

Fakta
START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning

ORT: Skellefteå

SISTA ANSÖKNINGSDAG: Rekryteringen sker löpande.

KONTAKT:  anita.gustafsson@valueandfriends.se

Sök tjänsten genom att skicka in din CV och personligt brev till Kontorschef Anita Gustafsson. Har du frågor kring tjänsten är du även välkommen att kontakta henne.

Value & Friends är affärsbyrån som värderar närheten till kunderna högt. Både att verkligen förstå och engagera oss i våra kunders affärer, men också geografiskt. Därför finns vi på fem orter i Västerbotten. Vi märker att detta är något som uppskattas av våra kunder och uppdragen blir allt fler. Därför behöver vi också bli fler medarbetare.

Just nu behöver vi förstärkning på kontoren i Åsele, Vindeln, Skellefteå och Umeå. Vi söker kundorienterade och engagerade revisorer och redovisningskonsulter som vill jobba på byrån med ett namn som faktiskt betyder något.

Vi söker dig som är bekväm i självständigt arbete med stort eget ansvar och eget initiativtagande, är villig att investera tid och engagemang i ditt arbete och dina relationer och är socialt och kommunikativt begåvad för att trivas i rollen som ett värdefullt bollplank för våra kunder. På Value & Friends arbetar du i en platt organisationsstruktur med en färgstark kultur och goda möjligheter att påverka din egen karriärsutveckling.

Du som söker har en akademisk examen inom ekonomi från universitet, högskola eller yrkeshögskola samt några års erfarenhet av arbetet som självständig redovisningskonsult/revisor med eget kundansvar.

Vi rekryterar medarbetare löpande och ser fram emot din ansökan.

Placeringsort: Skellefteå, Umeå, Åsele eller Vindeln.

Kontaktperson placeringsort Skellefteå:
Anita Gustafsson, 073-088 50 95 eller anita.gustafsson@valueandfriends.se

Kontaktperson placeringsort Umeå:
Martin Svedberg, 076-101 27 68 eller martin.svedberg@valueandfriends.se

Kontaktperson placeringsort Vindeln:
Marina Nybom Hedman, 070-322 76 49 eller marina.hedman@valueandfriends.se

Kontaktperson placeringsort Åsele:
Roger Heldestad, 070-322 76 43 eller roger.heldestad@valueandfriends.se