Jobba hos oss

Just nu ser vi fram emot att välkomna fler medarbetare hit till oss – här nedan kan du läsa mer om våra lediga tjänster.

Value & Friends är affärsbyrån som värderar närheten till kunderna högt. Både att verkligen förstå och engagera oss i våra kunders affärer, men också geografiskt. Därför finns vi på fem orter i Västerbotten. Vi märker att detta är något som uppskattas av våra kunder och uppdragen blir allt fler. Därför behöver vi också bli fler medarbetare.

Just nu behöver vi förstärkning på kontoren i Åsele, Vindeln, Skellefteå och Umeå. Vi söker kundorienterade och engagerade revisorer och redovisningskonsulter som vill jobba på byrån med ett namn som faktiskt betyder något.

Vi söker dig som är bekväm i självständigt arbete med stort eget ansvar och eget initiativtagande, är villig att investera tid och engagemang i ditt arbete och dina relationer och är socialt och kommunikativt begåvad för att trivas i rollen som ett värdefullt bollplank för våra kunder. På Value & Friends arbetar du i en platt organisationsstruktur med en färgstark kultur och goda möjligheter att påverka din egen karriärsutveckling.

Du som söker har en akademisk examen inom ekonomi från universitet, högskola eller yrkeshögskola samt några års erfarenhet av arbetet som självständig redovisningskonsult/revisor med eget kundansvar.

Vi rekryterar medarbetare löpande och ser fram emot din ansökan.

Placeringsort: Skellefteå, Umeå, Åsele eller Vindeln.

Kontaktperson placeringsort Skellefteå:
Anita Gustafsson, 073-088 50 95 eller anita.gustafsson@valueandfriends.se

Kontaktperson placeringsort Umeå:
Martin Svedberg, 076-101 27 68 eller martin.svedberg@valueandfriends.se

Kontaktperson placeringsort Vindeln:
Marina Nybom Hedman, 070-322 76 49 eller marina.hedman@valueandfriends.se

Kontaktperson placeringsort Åsele:
Roger Heldestad, 070-322 76 43 eller roger.heldestad@valueandfriends.se