Jobba hos oss

Just nu ser vi fram emot att välkomna fler medarbetare hit till oss – här nedan kan du läsa mer om våra lediga tjänster.

Value & Friends är affärsbyrån som värderar närheten till kunderna högt. Både att verkligen förstå och engagera oss i våra kunders affärer, men också geografiskt. Därför finns vi på fem orter i Västerbotten. Vi märker att detta är något som uppskattas av våra kunder och uppdragen blir allt fler. Därför behöver vi också bli fler medarbetare.

Just nu behöver vi förstärkning på kontoren i Åsele, Vindeln, Skellefteå och Umeå. Vi söker kundorienterade och engagerade revisorer och redovisningskonsulter som vill jobba på byrån med ett namn som faktiskt betyder något.

Vi söker dig som är bekväm i självständigt arbete med stort eget ansvar och eget initiativtagande, är villig att investera tid och engagemang i ditt arbete och dina relationer och är socialt och kommunikativt begåvad för att trivas i rollen som ett värdefullt bollplank för våra kunder. På Value & Friends arbetar du i en platt organisationsstruktur med en färgstark kultur och goda möjligheter att påverka din egen karriärsutveckling.

Du som söker har en akademisk examen inom ekonomi från universitet, högskola eller yrkeshögskola samt några års erfarenhet av arbetet som självständig redovisningskonsult/revisor med eget kundansvar.

Vi rekryterar medarbetare löpande och ser fram emot din ansökan.

Placeringsort: Skellefteå, Umeå, Åsele eller Vindeln.

Kontaktperson placeringsort Umeå, Åsele eller Vindeln:
Anna-Carin Jonsson, 070-606 04 62 eller anna-carin.jonsson@valueandfriends.se

Kontaktperson placeringsort Skellefteå:
Kenneth Holmberg, 070-654 57 94 eller kenneth.holmberg@valueandfriends.se