Jobba hos oss

Just nu ser vi fram emot att välkomna fler medarbetare hit till oss – här nedan kan du läsa mer om våra lediga tjänster.

Vänner behövs överallt

Value & Friends söker Redovisningskonsulter till Skellefteå och Umeå

Vad kul att just du läser den här annonsen. Kanske för att du är nyfiken på en byrå som verkligen sätter kunderna i fokus. För vi vill tillföra värde till våra kunder. Värde i form av goda råd, smarta tjänster eller praktisk hantering. Och vi vill vara så nära och enkla att våra kunder vänder sig till oss först. Value and friends. Och det är här du kommer in. För du är en erfaren redovisningskonsult som känner dig trygg och engagerad i din roll, men vill fortsätta utvecklas i ett företag med ett starkare fokus på långa relationer, såväl med kunder som medarbetare. Som känner att du har mycket att ge i våra kunders utveckling. Och i vår egen. Du är varmt välkommen till en byrå med ett namn som faktiskt betyder något.

Om tjänsten

Som redovisningskonsult hos Value & Friends arbetar du i en platt organisationsstruktur med en färgstark kultur och goda möjligheter att påverka din egen karriärsutveckling. Du är engagerad och social och har lätt för att ta nya kontakter, skapa relationer och få förtroende. Som en stark kugge i vårt
kunniga team känner du dig bekväm i självständigt arbete med stort eget ansvar och eget initiativtagande, är villig att investera tid och engagemang i ditt arbete och dina relationer för att trivas i rollen som ett värdefullt bollplank
för våra kunder.

Vi söker dig med goda kunskaper och erfarenhet inom redovisning.

Förutom allt det formella så har du en öppen personlighet, tycker om företag och företagare, är flexibel och serviceorienterad, ser möjligheter samt har nära till glädje och skratt.

Vi längtar efter din ansökan!

Fakta om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/deltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Ort: Skellefteå

Sista ansökningsdatum: Rekrytering sker löpande

Kontakt:

katrin.johansson@valueandfriends.se

Sök tjänsten genom att skicka in din CV och personligt brev till Katrin Johansson. Har du frågor kring tjänsten är du även välkommen att kontakta Katrin.

Vänner behövs överallt

Value & Friends söker Lönekonsult till Skellefteå, Umeå, Vindeln, Lycksele och Åsele

Vad kul att just du läser den här annonsen. Kanske för att du är nyfiken på en byrå som verkligen sätter kunderna i fokus. För vi vill tillföra värde till våra kunder. Värde i form av goda råd, smarta tjänster eller praktisk hantering. Och vi vill vara så nära och enkla att våra kunder vänder sig till oss först. Value and friends. Och det är här du kommer in. För du är en erfaren lönekonsult som känner dig trygg och engagerad i din roll, men vill fortsätta utvecklas i ett företag med ett starkare fokus på långa relationer, såväl med kunder som medarbetare. Som känner att du har mycket att ge i våra kunders utveckling. Och i vår egen. Du är varmt välkommen till en byrå med ett namn som faktiskt betyder något.

Om tjänsten

Som lönekonsult hos Value & Friends arbetar du i en platt organisationsstruktur med en färgstark kultur och goda möjligheter att påverka din egen karriärsutveckling. Du är engagerad och social och har lätt för att ta nya
kontakter, skapa relationer och få förtroende. Som en stark kugge i vårt
kunniga team känner du dig bekväm i självständigt arbete med stort eget ansvar
och eget initiativtagande, är villig att investera tid och engagemang i ditt
arbete och dina relationer för att trivas i rollen som ett värdefullt bollplank
för våra kunder.

Vi söker dig med goda kunskaper och erfarenhet inom lön och
kollektivavtal. I rollen kan även löpande redovisning ingå.

Förutom allt det formella så har du en öppen personlighet, tycker om företag och företagare, är flexibel och serviceorienterad, ser möjligheter samt har nära till glädje och skratt.

Vi längtar efter din ansökan!

Fakta om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/deltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Ort: Skellefteå, Umeå, Vindeln, Lycksele och Åsele

Sista ansökningsdatum: Rekrytering sker löpande

Kontakt:

Lönekonsult: katrin.johansson@valueandfriends.se

Sök tjänsten genom att skicka in din CV och personligt brev till Katrin Johansson för tjänsten som lönekonsult  Har du frågor kring tjänsten är du även välkommen att kontakta Katrin Johansson.