Lönehantering

Rätt lön vid rätt tid

Löneadministration

Vi tar hand om er lönehantering och tidskrävande administration. Det kan bland annat vara utskick av lönebesked och rapportering till myndigheter, Collectum, Försäkringskassan, Fora, kollektiva förbund och statistik till SCB. Vi utfärdar även nödvändiga arbetsgivarintyg.

Automation

Vi hjälper dig att digitalisera er lönehantering för att öka er effektivitet och frigöra tid. Genom att automatisera rutinuppgifter minskar vi risken för fel och sparar värdefull tid och resurser som vi istället kan lägga på att utveckla verksamheten.

Utbetalning

När det kommer till löneberäkning och utbetalning, använder vi pålitliga verktyg för att säkerställa att allting går rätt till. Vi ser till att dina anställda får sina löner i rätt tid, och att skatter och andra avdrag beräknas exakt. Smidigt och enkelt.

Rapportering

Vår dokumentation och rapportering är noggrann och hålls alltid uppdaterad. Vi behåller alla nödvändiga dokument och historisk löneinformation i enlighet med regler och bestämmelser, så att du slipper fundera på de svåra bitarna.

Hör av dig om hur vi kan hjälpa dig.

Hör av dig om hur vi kan hjälpa dig